Träningar på anläggningen

LÄS NOGA IGENOM VÅR SMITTSKYDDSPLAN OCH VILKA SKYLDIGHETER DU HAR INNAN OCH NÄR DU KOMMER TILL OSS
Vi är väldigt glada att kunna ha ett stort utbud av olika tränare hos oss i Fagereke – alla med olika typer av kompetenser och bakgrunder. Här nedan kan du läsa mer om vem av våra tränare som kanske passar dig som ryttare hos oss bäst. Tveka inte att kontakta ansvarig för varje tränare om du vill veta mer. Ibland tar vi också hit gästtränare; Peter Eriksson, Bo Jenå och Pontus Hugosson är bara några namn som är värda att nämna. Hör gärna av er om det är någon ni önskar!

Vid fint väder kan träningar hållas utomhus i stället för i ridhuset.

Om ni 
inte  har anläggningskort så tillkommer arenaavgift 50 kr för medlemmar och 100 kr för icke medlemmar. BG: 5610-1215 eller Swish 1232920353 Avgiften ska vara oss tillhanda senast  en vecka efter träningstillfället.

Tomas Jonsson

Dressyr

Tomas Jonsson håller dressyrträningar hos oss i Fagereke varje vecka på tisdagar och fredagar.

Paula Stahre 0706939079

Peter Ottoson

Hoppning

Peter Ottosson håller hoppträningar i Fagereke på onsdagar jämna veckor. Är du intresserad av att träna för Peter eller vill veta mer?

Anneli Bergman 
073056 99 92

Ramona Svensson

Hoppning

Ramona har hopplektioner hos oss ojämna torsdagar.

Är du intresserad bokas detta via Paula Stahre 0706939079

Camilla Ivarsson

Dressyr/Hoppning

Camilla kommer varje månad till Oskarshamn där träningen hålls varannan månad hos oss. Det är alltid möjlighet att rida två dagar och sker på helgen. Nu kan Camilla också erbjuda hoppning om intresset skulle finnas.

Inga svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *