Träningar på anläggningen

Vi är väldigt glada att kunna ha ett stort utbud av olika tränare hos oss i Fagereke – alla med olika typer av kompetenser och bakgrunder. Här nedan kan du läsa mer om vem av våra tränare som kanske passar dig som ryttare hos oss bäst. Tveka inte att kontakta ansvarig för varje tränare om du vill veta mer.

Vid fint väder kan träningar hållas utomhus i stället för i ridhuset.

Om ni 
inte  har anläggningskort så tillkommer arenaavgift 50 kr för medlemmar och 100 kr för icke medlemmar. BG: 5610-1215 eller Swish 1232920353 Avgiften ska vara oss tillhanda senast  en vecka efter träningstillfället.

Maria Falk

Dressyr

Maria Falk håller träningar i Fagereke torsdagar, jämna veckor. Är du intresserad av en fast tid, ett enstaka träningstillfälle eller vill stå på reservlistan?

Ida Strand 0733154076

Tomas Jonsson

Dressyr

Tomas Jonsson håller dressyrträningar hos oss i Fagereke varje vecka på tisdagar och obokade tider i ridhuset på fredagar.

Paula Stahre 0706939079

Peter Ottoson

Hoppning

Peter Ottosson håller hoppträningar i Fagereke på onsdagar jämna veckor. Är du intresserad av att träna för Peter eller vill veta mer?

Anneli Bergman 
073056 99 92

Ramona Svensson

Hoppning

Hösten 2020 kommer Ramona Svensson att börja ha hopplektioner hos oss ojämna torsdagar. Är du intresserad bokas detta via Paula Stahre.

Inga svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *