Träningar på anläggningen

LÄS NOGA IGENOM VÅR SMITTSKYDDSPLAN OCH VILKA SKYLDIGHETER DU HAR INNAN OCH NÄR DU KOMMER TILL OSS
Vi är väldigt glada att kunna ha ett stort utbud av olika tränare hos oss i Fagereke – alla med olika typer av kompetenser och bakgrunder. Här nedan kan du läsa mer om vem av våra tränare som kanske passar dig som ryttare hos oss bäst. Tveka inte att kontakta ansvarig för varje tränare om du vill veta mer. Ibland tar vi också hit gästtränare; Peter Eriksson, Bo Jenå och Pontus Hugosson är bara några namn som är värda att nämna. Hör gärna av er om det är någon ni önskar!

Vid fint väder kan träningar hållas utomhus i stället för i ridhuset.

Om ni 
inte  har anläggningskort så tillkommer anläggningsavgift 60 kr för medlemmar och 120 kr för icke medlemmar. BG: 5610-1215 eller Swish 1232920353 Avgiften ska vara oss tillhanda senast  en vecka efter träningstillfället.

Vid frågor hänvisar vi till respektive ansvarig för träningarna eller direkt till styrelsens kontaktperson som är ansvarig för träning

Tomas Jonsson

Dressyr

Tomas Jonsson håller dressyrträningar hos oss i Fagereke varje vecka på tisdagar och fredagar.

Paula Stahre 0706939079

Peter Ottoson

Hoppning

Peter Ottosson håller hoppträningar i Fagereke på onsdagar jämna veckor. Är du intresserad av att träna för Peter eller vill veta mer?

Paula Stahre 070 6939 079

Ramona Svensson

Hoppning

Ramona har hopplektioner hos oss ojämna onsdagar.

Är du intresserad bokas detta via Paula Stahre 0706939079

Gästtränare

Dressyr/Hoppning

Vill du ha hit en specifik tränare? Många gånger har vi möjlighet att ta hit tränare i olika discipliner som i vanliga fall inte har träningar hos oss. En del av dessa har till och med blivit kvar en tid på anläggningen genom åren; Pontus Hugosson, Camilla Ivarsson och Ramona Svensson för att nämna några.

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *