Vi är glada att tillsammans med SISU kunna erbjuda kursen Säker häst med Ulla-Carin Lindqvist. Datum är nu spikat och det blir den 31 oktober.

Kursen utgår ifrån att vi ska kunna känna oss mer trygga med våra hästar, men även hantera svårigheter på tävlingsbanan etc. Det är en teori-del på 2 timmar där alla kan vara med, ryttare, kuskar, tävlingsryttare, föräldrar, hästskötare m m. Föreläsningen är gratis för medlemmar och kostar 200 kronor för icke-medlemmar.

Därefter följer träningsgrupper med max 4 st i varje grupp. ALLA hästar kan vara med, oavsett ålder, ursprung och användningsområden. Föl ska vara avvanda och hanterade. Alla övningar kan ske i skritt och är även lämplig för många konvalescenter. Kostnad för träning är 350 kronor + ev. anläggningsavgift. Du som vill stanna kvar och titta på träningarna betalar 30 kronor.

Anmälan sker till Eva-Lena Roth senast den 17 oktober. Uppge om du vill vara med på enbart föreläsning eller föreläsning + träning.

Du som redan lämnat en intresseanmälan är per automatik anmäld till kursen. Kan du inte detta datum eller av någon anledning behöver lämna återbud gör du detta till Eva-Lena Roth senast den 17 oktober.

Gå gärna in och kolla på U-C Säkerhäst på Facebook för att inspireras:

https://www.facebook.com/watch/?v=880260852383380
https://www.facebook.com/Sakerhast/?ref=page_internal

Categories:

Tags:

Comments are closed